Hvad er foreningens formål?

Svinninge Disc Golf Forenings formål er at udvikle sporten i Svinninge og omegn. Når klubben er fuldt etableret her i Svinninge, vil vi arbejde sammen med et udvalg fra Holbæk om at få etableret yderligere en bane i Holbæk, så vi kan få endnu mere fokus på sporten i lokalområdet. Vil vil have fat i de unge i byen/kommunen og få dem ud og deltage i fællesskabet kombineret med at tilbyde dem træning og mulighed for at udvikle sig inden for sporten. Vi vil have fat i skolerne i lokalområdet og via dem tilbyde træning som en del af deres idrætsundervisning for på den måde at fange potentielle nye spillere.

Hvad får jeg ud af at melde mig ind i foreningen?

• T-shirt med klubbens navn og logo.

• Bag tag som du kan spille med andre klubmedlemmer om.

• Mulighed for deltagelse ved træning sammen med klubbens medlemmer.

• Mulighed for deltagelse i den ugentlige bag tag-match.

• Mulighed for deltagelse i det årlige klubmesterskab.

• Indmelding i Dansk Disc Golf Union, DDGU, så du kan deltage i de regionale og nationale mesterskaber.

• Fortrinsret til at deltage i den månedlige PDGA-sanktionerede C-tier-turnering (flex start).

• 10% rabat hos vores sponsor, To Øl.

Hvordan melder jeg mig ind?

På siden Bliv Medlem kan du se, hvad du skal gøre for at blive medlem af Svinninge Disc Golf Forening.